Spuiterij huisstijl

Iedere ondernemer wil graag herkenbaar zijn. Daarom wordt er een logo ontworpen en een huisstijl ontwikkeld. Vanzelfsprekend komt deze huisstijl terug op uw voertuig. Ook hier kan De Muynck Techniek de helpende hand bieden. Allereerst kunnen wij u adviseren of u uw huisstijlwensen beter kunt spuiten of plakken. Als hij gespoten moet worden kunnen wij dit uiteraard verzorgen. Ook hier geldt: of het nu om een huiskraan of om een betonmixer gaat, wij doen het voor u!
Mocht het gunstiger zijn om de auto te beplakken, kunnen wij u ook hier behulpzaam zijn: wij werken met een groot aantal bedrijven samen die hierin gespecialiseerd zijn. Zij kennen ons en weten dat wij een aparte ruimte hebben waar zij ongestoord hun werk kunnen doen.

Voor vele bedrijven en instellingen wordt de huisstijl van het wagenpark verzorgt. Of het nu om een transportbedrijf of een taxionderneming gaat: wij geven uw wagenpark kleur!

Niet alleen een vrachtwagen kan in de huisstijl worden gezet: ook de bijbehorende trailer / oplegger passen we aan. Onze langste spuitcabine is 22 meter lang, dus uw trailer past er altijd in!