Schadeherstel personen / bedrijfswagens

Bij de Muynck Techniek kunt u terecht voor iedere vorm van schadeherstel: van Mini tot MAN: wij weten raad met iedere klus! U zult begrijpen dat het herstellen van een Mini iets anders is dan het herstellen van een MAN. De verschillen zitten niet alleen in de afmeting, ook onderhuids zitten er nogal wat verschillen. Zo beschikt een personenauto over andere elektronica dan een vrachtwagen. Door de opzet van ons bedrijf hebben wij voor beide schades de passende oplossing in huis.
Doordat de techniek in voertuigen voortdurend verandert, hebben wij ons bij twee organisaties aangesloten: Autoschadeteam voor het personenwagen herstel en Fleetrepair voor vracht- en bedrijfswagen herstel.

FleetRepair is een landelijk dekkend netwerk van truckschade specialisten dat bedrijfswagenschade efficiënt verhelpt, afhandelt én helpt voorkomen. Ons actieve schademanagement programma is erop gericht om u zo veel mogelijk kosten te besparen en bedrijfswagenschades zover mogelijk terug te dringen.

www.Fleetrepair.nl

Autoschadeteam repareert uw schade vakkundig en helpt u snel weer op weg. Van reparatie en passend vervangend vervoer tot en met de afwikkeling met uw verzekeraar of leasemaatschappij.

www.autoschadeteam.nl