De Muynck spuiterij

De Muynck spuiterij is gespecialiseerd in grote objecten. Of het nu gaat om een vrachtwagen, een trailer, een hijskraan of een combine: in Borssele wordt het hersteld en gespoten in uw eigen huisstijl.
Wat voor u handig is: heeft u geen tijd om uw voertuig te brengen of op te halen? Geen probleem: wij beschikken over zowel (vrachtwagen) trekkers als over opleggers. Dit valt onder onze haal- en brengservice.

Ons credo is: de klant ontzorgen!

Zoals uit de foto hiernaast blijkt, is een voertuig niet snel te groot voor ons! Wij beschikken over een ruime werkplaats waar vrijwel ieder voertuig probleemloos in past. En mocht het een keertje niet in één keer gaan: dan demonteren we het voertuig. 'Kan niet' komt niet voor in ons vocabulaire.

Ook het spuiten van betonmixers is voor ons 'dagelijkse' kost. U zult begrijpen dat het redelijk lastig is om 'rond' te spuiten, dit gebeurt dus in stukjes. Het team is hier inmiddels zeer bedreven in. Wat uw voertuig ook voor afmetingen en vormen heeft: De Muynck Techniek zet het in uw kleuren!