Airco service

Steeds meer voertuigen beschikken vandaag de dag over airco. Niet alleen de bestelwagen en de vrachtwagen, ook de trekker en de combine op het land of de graafmachine langs de weg beschikken over airconditioning. Iedere airconditioning heeft van tijd tot tijd onderhoud nodig. De Muynck techniek is hierin gespecialiseerd en voert de werkzaamheden in heel Zuidwest Nederland op locatie uit!
Zo hoeft u uw voertuig niet een dag te missen: wij komen gewoon bij u langs!

Aircoservice en onderhoud op locatie

Airconditioning is vooral in de zomer een zegen! Wel moet een airco regelmatig worden onderhouden. Zo kunnen er nare geurtjes ontstaan bij het niet tijdig onderhouden, om maar te zwijgen over eventuele gezondheidsaspecten. Wij beschikken over de modernste apparatuur om uw airco te onderhouden, danwel bij te vullen. Bij ons, of op locatie!

U hoeft dus niet naar ons toe te komen als dit niet schikt: wij kunnen ook bij u op locatie de werkzaamheden verrichten. Of dit nu bij u op het bedrijf is of, in het geval van een agrarisch bedrijf, op het land: wij komen (bijna) over

Alle voertuigen 

Airco's zitten tegenwoordig niet meer alleen in kantoorgebouwen en luxe auto's. Je kunt ze overal tegenkomen: in een vrachtwagen, een trekker, een combine, een hijskraan of een graafmachine. Maar ook aan boord van schepen, om maar een paar voorbeelden te geven. De Muynck Techniek Aircoservice heeft ze allemaal wel een keer voorbij zien komen en is dus gewend op plaatsen te werken waar weinig ruimte is of waar men lastig komt.